Despre Noi

Acesta este un filmulet de prezentare.

Fosta resedinta a lui N. Ceausescu din Suceava, situata intr-un cadru natural deosebit la circa un km de centru orasului si in vecinatatea cetatii de scaun a lui Stefan cel Mare, ce dispune de camere de cazare de 4*si 5*dispuse pe trei nivele, bucatarie, restaurant, crama, terase, curte, gradina-parc, parcare, livada etc.

Situat la 300 de metri de Cetatea de Scaun a Sucevei, Vila Casa de Oaspeți Suceava are o pivniță de vinuri proprie, WiFi gratuit și un serviciu gratuit de transport la si de la aeroport.

Fiecare cameră oferă TV prin cablu și o baie privată cu duș, uscător de păr, halat de baie, papuci și articole de toaletă gratuite. Unele camere sunt dotate cu un minibar sau balcon.

Un restaurant și un bar pot fi găsite cu mic dejun servit în fiecare dimineață. Oaspeții pot folosi, de asemenea, facilitățile de grătar. Un alt restaurant este la 1 km distanță.

Vila Casa de Oaspeți Suceava are o terasă, un lounge comun cu TV prin cablu, precum și de spălătorie și facilități de călcat. Casa a fost odată casa de vacanță a lui Nicolae Ceausescu.

O stație de autobuz este la 500 de metri distanță, Gara Suceava este la 5 km distanță, iar cel mai apropiat aeroport este la 10 km distanță.